Geen betere tijd om een podcast te beginnen!

Wij helpen jou bij het ontwikkelen, voorbereiden, lanceren en verspreiden van jouw podcast.

INfo

Podcast diensten

De PodcastCentrale is er op zijn geheel op gericht om jou als podcaster zoveel mogelijk te ontzorgen. Hieronder een overzicht van onze diensten.

Maken

Met professionele apparatuur zorgen wij voor een hoogwaardig product. Wij kunnen zowel een kaal audiobestand, als een complete geproduceerde podcast voor je maken. En onder geproduceerd verstaan wij een podcast met een begin- en een eindtune, wel of niet voorzien van een voice-over.

Idee

Heb je al een idee voor een podcast dan kunnen we het samen uitwerken, Heb je geen idee dan gaan we er samen voor zitten om een relevant onderwerp te bedenken waarmee jij je potentiële klanten kunt interesseren.

Verspreiden

Alleen met het opnemen van een podcast ben je er niet. De podcast moet ook een plek krijgen waar mensen de podcast kunnen vinden en waar ze zich op jou podcast kunnen abonneren. Dit proces kunnen wij ook voor jou verzorgen.

Socials

Als je de distributie voor elkaar hebt is het zaak dat je podcast ook nog door je doelgroep gevonden gaat worden. Wij kunnen je helpen met het inrichten van de juiste social media kanalen om dat voor elkaar te krijgen.

INfo

Grafische diensten

De PodcastCentrale is ook gespecialiseerd in het visueel aantrekkelijk maken van je podcast. Het is belangrijk dat we voor jou een opvallende uitstraling creëren waarmee jou podcast eruit springt.

Podcast logo

Veel podcast kun je herkennen aan een herkenbaar logo dat in alle uitingen wordt gebruikt. Door onze grafische expertise kunnen we zorgen voor een professionele verzorgde uitstraling.

Tumbnail

De thumbnail is datgene wat je in de podcast apps krijgt te zien in het overzicht. Belangrijk dat jouw podcast doormiddel van de juiste elementen en kleurgebruik in het oog springt.

Website

Vaak krijg je een standaard website bij je hosting waarin je podcast ook te beluisteren is. Wil je een uitgebreidere website met meer ruimte voor je eigen branding kunnen wij dat ook voor jou verzorgen.

Socials

Wanneer je je podcast via de social media onder de aandacht wilt brengen kunnen wij eye-catching visuals maken in de jouw branding.

Podcast op locatie?

Dan is de POPUP PODCASTCENTRALE iets voor jou!

 

Wil je in eigen vertrouwde omgeving of op een evenement een podcast maken? De PodcastCentrale komt naar je toe met de Popup Podcast. Gewoon een volledige opname set voor 4 personen inclusief technische begeleiding.

Pin It on Pinterest

Share This
G-QE1W3W2HXR