Pakketten

Om het u nog makkelijker te maken hebben wij hieronder pakketten gemaakt waaruit u kunt kiezen. Omdat een podcast maken meestal maatwerk is kunnen wij deze pakketten aanpassen aan uw wensen.

PLUS PAKKETTEN

Mocht u willen dat wij u nog meer uit handen nemen dan alleen het produceren van de podcast, hebben wij voor u de pluspakketten samengesteld.

POPUP PODCASTCENTRALE

Mocht u willen dat wij bij u langskomen op uw bedrijf of op een evenementen dan hebben wij daarvoor de POPUP PODCASTCENTRALE.

* Muziek op basis van stockmuziek (Professionele voice-over op aanvraag)
** Voor alle pakketten geldt dat hosting niet is inbegrepen, vraag naar de mogelijkheden

WEBSITE PAKKET

vanaf € 750,-

Wilt u uw podcast ondersteunene met meer informatie dan is  ons website pakket iets voor uw. Buiten het weergeven van uw podcast afleveringen is het mogelijk om extra informatiepagina’s toe te voegen. Omdat geen podcast hetzelfde is zullen we de website inhoudelijk samen met uw samenstellen. Wilt u geen omkijken hebben naar het bijhouden van content of onderhoud kunnen dit tevens u uit handen nemen.

Kenmerken

Wat u krijgt

Brainstorm sessie

Tijdens deze sessie, die plaatsvindt bij ons in de studio, gaan wij samen met u kijken naar een origineel onderwerp interessant is voor uw doelgroep.

j

Podcast logo/vormgeving

Wij vragen uw eerst voorbeelden aan te leveren die u mooi vindt. Daarna zullen wij samen met u een originele uitstraling ontwerpen voor uw podcast.

Intro/outro jingle

Elke podcast begint en eindigt met muziek. Van ons krijgt u verschillende voorstellen. Eventueel tegen een meerprijs kunnen wij ook een voice-over toevoegen.

Promo

Voor sociale kanalen kunnen wij ook bijvoorbeeld Canva templates aanleveren zodat u zelf voor de vervolg podcast het artwork kan verzorgen.

g

Audio nabewerking

Tijdens de audio nabewerking van uw podcast kunnen wij in overleg foutjes verwijderen en de opname perfectioneren.

Verspreiding

Wij kunnen tegen meerprijs ook voor u de hosting en verspreiding van uw podcast verzorgen. Uw podcast wordt dan aangeboden aan elke app van uw keuze.

Pin It on Pinterest

Share This
G-QE1W3W2HXR